Fit Forward

22 June, 2014

Wat en wie is Fit Forward?

Patricia van Dun

Haar naam is Patricia van Dun, ze is 42 jaar en woont in Breda. Reeds van jongs af aan beoefent ze verschillende sporten.

Sinds 2000 is ze eveneens actief in het begeleiden en verzorgen van andere sporters. Middels verschillende opleidingen staat ze al jaren als professional in het werkveld en was in dienst van diverse grote sportorganisaties.

Haar energie en enthousiasme beviel verschillende medesporters zo goed, dat ze zich gesteund voelde door hun positieve reacties en in 2011 haar eigen bedrijf is gestart onder de naam: Fit-Forward.

Fit-Forward heeft als specialismes: Sportmassage, Personal Training en Voedingsadvies, welke in de loop der jaren zijn uitgebreid met: Groepstrainingen, trigger point- en hotstone massage.

Graag stelt Fit-Forward voor iedere unieke lichaamsbouw, leefwijze en voornemen een passend plan op. Als u wordt gehinderd door specifieke beperkingen of als u merkt dat u na een eerste enthousiasme het toch lastig vindt door te zetten, biedt Fit-Forward de ondersteuning om door te gaan en uw doel te bereiken. Met uw inzet en Patricia’s enthousiasme gaan we voor het behalen van uw doelen.

Neem gerust een kijkje op de site: www.fit-forward.nl voor meer informatie, maar mailen of bellen kan natuurlijk ook.

 

fitforward footer

Linkedin   Facebook   Twitter   Google plus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *